Welcome to Wingheaven Gaming

Rekisteröi käyttäjä käyttääksesi sivun ominaisuuksia. Sisäänkirjautuneena voit käyttää kaikkia sivuston tarjoamia ominaisuuksia, kuten mukauttaa profiilia, ladata tiedostoja tai vaikkapa luomaan sisältöä!

Tämä viesti poistuu, kun olet kirjautununeena sisään.

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. Kuorma-autot oikeilla logoilla.

  Oisko mahdollista saada tohon Pirkka-rekkaan K-market, K-supermarket ja K-Citymarket logot (vanhat tietysti)? Ja postin rekkaan vanha logo. Ja luulisin, että postin rekassa kuuluisi lukea "ilmastöystävällinen", eikä "ilmaystävällinen".
 5. Version 1.0.0

  34 downloads

  !EN OMISTA MALLINUKSIA! !TEEN VAIN TEKSTUUREJA! Vr Sr2 ''Möhkö'' on yleisin veturi Suomen matkustajaliikenteessä ja nyt myös Los Santosissa!
 6. Version 1.0.0

  11 downloads

  !EN OMISTA MALLINUKSIA! !TEEN VAIN TEKSTUUREJA! JouluMaija tekemään joulumieltä Los Santosin asukkaille! Credit: Rekkarit: JayPukki Tekstuuripohja: JayPukki
 7. Version 1.0.0

  38 downloads

  !EN OMISTA MALLINUKSIA! !TEEN VAIN TEKSTUUREJA! Poliisin Taktinen Panssariajoneuvo ''Hevi'' Valmiina Tehtäviin!
 8. Version 1.0.0

  19 downloads

  Made by Paahtis Kiitos jo etukäteen kun latasit paloautoni! ÄLÄ UUDELLEEN LATAA TÄTÄ MILLEKKÄÄN SIVUSTOLLE ILMAN LUPAA! En omista ajoneuvon mallinnoksia, omistan vain textuurit.
 9. [ELS] Hyvinkään Pelastuslaitos Pack

  Hei kiitti!
 10. [ELS] Hyvinkään Pelastuslaitos Pack

  Nice! teit hienon lanssin!
 11. Meri-Lapin Ambulanssi [ML 621]

  aika nätti! Latasin täytyy käyttää!
 12. Version 1.0.0

  22 downloads

  Made by Paahtis Kiitos jo etukäteen kun latasit ambulanssini! ÄLÄ UUDELLEEN LATAA TÄTÄ MILLEKKÄÄN SIVUSTOLLE ILMAN LUPAA! En omista ajoneuvon mallinnoksia, omistan vain textuurit.
 13. [ELS] Hyvinkään Pelastuslaitos Pack

  Itel tulossa kans saman paloauton pohjalta tekstuurit Lapin pelastuslaitoksen Paloautoon
 14. Version 1.0.0

  42 downloads

  !EN OMISTA MALLINUKSIA! !TEEN VAIN TEKSTUUREJA! Puolustusvoimien Sotilaspoliisin autoihin pohjautuva modi! Hyvä LSPDFR:ssä, koska Sotilaspoliisi avustaa poliisia välillä muunmoassa erittäin vaarallisten henkilöiden kiinniotossa
 15. [ELS] Hyvinkään Pelastuslaitos Pack

  On, tein vaa siihe tekstuurit
 16. [ELS] Hyvinkään Pelastuslaitos Pack

  Saanks kysyä että onko tuon paloauton model peräisin Ruotsin paloautosta?
 17. Version 3.0.0 FINAL

  40 downloads

  !EN OMISTA MALLINNUKSIA! !TEEN VAIN TEKSTUUREJA! Suomen Hyvinkään pelastuslaitokseen pohjautuva modi. Asennusohje readme.txt Tiedostossa Tämä on minun ensimmäinen tekstuuripakettini ja toivon, että tykkäät! Päivitys 2.12.2018 Paloauton modelli vaihdettu samaan kuin WHG:n SuomiModissa, koska aikaisemmassa modellissa oli villkuongelmia, joten nyt toimii 100% WHG:n SuomiModin kanssa!
 18. Version 1.0.0

  34 downloads

  Tarvitset : Open IV , GrandtheftAuto V Realistiset logot kuorma-autoille By DeDe Mikäli ilmenee ongelmia asennuksessa tai jossain muussa ota yhteittä dc : DeDe#1893
 19. Version 1.0.0

  68 downloads

  Elikkäs päätin tehä uudet suomalaiset poliisitietokoneet gtaa:han. Lisää modeja / textuureja tulossa pian :)! Tulen päivittämään tähän modiin vielä rajavartiolaitoksen ja karhupoliisin tietokoneet -DeDe #1893 Lisäyksenä : Oikean puolinen on vanhasta päivityksestä ja vasen on nykyisestä
 20. Load more activity